Στο ΚΑΤ μεταφέρθηκε ο 15χρονος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στην Κάλυμνο – Υπέστη υπέστη ακρωτηριαστικά τραύματα

Ο 15χρονος υπέστη ακρωτηριαστικά τραύματα στα άκρα του δεξιού του χεριού, κατά τη διάρκεια ρίψης εκρηκτικής ύλης στο λιμάνι της Καλύμνου.

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Καλύμνου για τον τραυματισμό ενός 15χρονου ημεδαπού στο λιμάνι Ποθιάς Καλύμνου.

Συγκεκριμένα, ο 15χρονος υπέστη ακρωτηριαστικά τραύματα στα άκρα του δεξιού του χεριού, κατά τη διάρκεια ρίψης εκρηκτικής ύλης στο λιμάνι της Καλύμνου.

Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε αρχικά με Περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμάνι της Κω και από εκεί με αεροδιακομιδή στο Γενικό Νοσοκομείο Αττικής ¨ΚΑΤ¨. Από το Λιμεναρχείο Καλύμνου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι κηδεμόνες του 15χρονου, για παράβαση του άρθρου 360 του Π.Κ. ¨Παραμέληση εποπτείας ανηλίκου¨ και του Ν.2168/1993 ¨Περί όπλων.¨

Πηγή: newpost.gr