Σοβαρό τροχαίο στην Παραλιακή – Δυο τραυματίες

Τροχαίο ατύχημα στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Εγκλωβισμένος ο οδηγός του αυτοκινήτου. Διεκόπη η κυκλοφορία.

Αθήνα.- Σοβαρό τροχαίο προκλήθηκε  στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο 20χρονος οδηγός οχήματος και να διακοπεί η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Γλυφάδα (φωτογραφία, επάνω, και βίντεο κάτω).

Γύρω στη 01:00 σήμερα Πέμπτη, αυτοκίνητο που εκινείτο προς Γλυφάδα ξέφυγε από την πορεία του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και προσέκρουσε σε κολώνα, μ’ αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρή ζημιά στο όχημα και να εγκλωβιστεί ο οδηγός του.

Το τροχαίο συνέβη στο Παλαιό Φάληρο, στο ύψος της οδού Τερψιχόρης. Στο οδόστρωμα χύθηκαν λάδια και η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία από το ύψος της Αγίου Αλεξάνδρου.

Δυο τραυματίες

Στο σημείο μετέβη δύναμη 6 πυροσβεστών με 2 οχήματα προκειμένου ν’ απεγκλωβίσει τον οδηγό από τα συντρίμμια.

Ο οδηγός του οχήματος έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ η 20χρονη συνοδηγός του εκτινάχτηκε εκτός του αυτοκίνητου και έχει τραυματιστεί πιο σοβαρά. Η ίδια φέρει συντριπτικά κατάγματα σε όλο της σώμα και εξετάζεται αν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο 20χρονος δεν είχε δίπλωμα οδήγησης, ενώ έχει υποβληθεί σε αλκοτέστ.

Η 20χρονη Γυναίκα που επίσης επέβαινε στο όχημα βρέθηκε έξω απ’ αυτό όταν έφτασαν οι πυροσβέστες. Και οι δυο επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η κυκλοφορία διεξάγεται πλέον κανονικά.

Πηγή:in.gr