Ευρωπαϊκή εβδομάδα για τις ελληνικές ομάδες

Όλα τα νέα από τον κόσμο του αθλητισμού στο δελτίο του Mega Sports by Stoiximan.

Ευρωπαϊκή εβδομάδα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό με παιχνίδια για το Γιουρόπα και το Κόνφρενς την Πέμπτη. Στα απόνερα του ντέρμπι Δικεφάλων είχαμε κλήσεις από το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας και τη ΔΕΑΒ.

Το φινάλε του κυριακάτικου ντέρμπι δικεφάλων ήταν άκρως επεισοδιακό. Το 3ο ημίχρονο θα παιχτεί στις δικαστικές αίθουσες. Το πειθαρχικό όργανο της Λίγκας κάλεσε σε απολογία τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου και δυο φροντιστές της ομάδας. Από την ΑΕΚ κλήθηκαν ο Αργεντινός μέσος Έρικ Λαμέλα και ο βοηθός προπονητή, Ντάνιελ Βέγκα. Άπαντες κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο.

Στο μπάσκετ, με πρωταγωνιστική τον Λορέντζο Μπράουν ο Παναθηναϊκός επικράτησε της ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Νίκη και για τον Ολυμπιακό που πέρασε από την Καρδίτσα με το ντέρμπι αιωνίων να έρχεται την Παρασκευή.

Στο βόλεϊ ο Ολυμπιακός πήρε κλείδωσε την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός συνόρων και στη Premier League, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε 1-0 της Κρίσταλ Πάλας, ενώ στη δράση επέστρεψε ο Νεϊμάρ.

Ρεαλ-Ντόρτμουντ, 4 μήνες μετά τον τελικό, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ. Κορυφαίο παιχνίδι του διημέρου το Μπαρτσελόνα-Μπάγερν, που θα δείτε αύριο ζωντανά στο ΜΕΓΚΑ.

Πηγή:Mega sports