Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Κρίθηκε το αποτέλεσμα, Ανδρουλάκης 60,04%, Δούκας 39,96% – Στο 93,86% η ενσωμάτωση

Καθαρό προβάδισμα Ανδρουλάκη έναντι Δούκα στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ με ενσωμάτωση στο 93,86% – Συγχαρητήριο τηλεφώνημα του δημάρχου Αθηναίων στον πρόεδρο του κόμματος.

Αθήνα.-  Μεγάλος νικητής του του δεύτερου γύρου των εσωκομματικών εκλογών και εκ νέου Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής αναδείχθηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης, επικρατώντας επί του Χάρη Δούκα, με τη διαφορά να ανέρχεται στις 20 ποσοστιαίες μονάδες. (Ανδρουλάκης 60,04%, Δούκας 39,96%). –

Σημειώνεται ότι οι κάλπες έκλεισαν στις 19:30, μετά τη μισάωρη παράταση που έδωσε η ΕΔΕΚΑΠ. Η συμμετοχή έφτασε σε 214.000 εκλογείς. Στις 20:30 o Χάρης Δούκας τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη, δίνοντάς του συγχαρητήρια. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ τον ευχαρίστησε λέγοντάς του ότι «προχωράμε όλοι μαζί».

21:09 Επικοινωνία Κασσελάκη με Ανδρουλάκη

«Επικοινώνησα με τον Νίκο Ανδρουλάκη και του έδωσα θερμά συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη του και την επανεκλογή του. Συγχαρητήρια και στο ΠΑΣΟΚ συνολικά, για τις άψογες δημοκρατικές διαδικασίες», υπογράμμισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

21:03 Συγχαρητήρια Κατρίνη σε Ανδρουλάκη

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Έχει την εντολή των πολιτών να κάνει το ΠΑΣΟΚ μεγάλο και νικηφόρο», σημείωσε ο βουλευτής Ηλείας Μιχάλης Κατρίνης σε ανάρτηση που πραγματοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

21:00 Στο 93,86% η ενσωμάτωσης

Σε ενσωμάτωση 93,86% των εκλογικών τμημάτων της επικράτειας προηγείται ο Νίκος Ανδρουλάκης με 60,04% και 114.898 ψήφους έναντι 39,96% και 76.458 ψήφων του Χάρη Δούκα.

20:58 Δούκας: Δώσαμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα απέναντι σε ακραίες

Ο Χάρης Δούκας προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις μετά το εκλογικό απότελεσμα. «Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ, γιατί μας τίμησαν σε αυτές τις κρίσιμες διαδικασίες. Θέλω να συγχαρώ το Νίκο Ανδρουλάκη για τη νίκη του. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους φίλους και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που στήριξαν την υποψηφιότητά μας», δήλωσε ο Χάρης Δούκας.

Πρόσθεσε ότι «καταφέραμε να κάνουμε έναν καθαρό και έντιμο αγώνα χωρίς συμβιβασμούς, απέναντι σε ακραίες επιθέσεις, και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό πολιτικό ρεύμα. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης, της συμμετοχής, της διαφάνειας, της λογοδοσίας, με ενότητα, με τη συμμετοχή όλων για ένα μεγάλο, ανοιχτό, δυνατό ΠΑΣΟΚ που μπορεί να κυβερνήσει. Θα είμαι πάντα εδώ στην πρώτη γραμμή. Σας ευχαριστώ πολύ».

Δείτε στιγμιότυπα:

Ο Χάρης Δούκας