Παραμένει μετ΄ επαίνων η Επιτροπή Παρέλασης υπό τον Φίλπ Κρίστοφέρ

Την ανανέωση της θητείας του Φίλιπ Κρίστοφερ και των συμπροέδρων στην Επιτροπή Παρέλασης εισηγήθηκε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων υπό τη Νομική Καστανά. Φωτογραφία: “Ε.Κ.”/Χριστόδουλος Αθανασάτος

Νέα Υόρκη.-Την εμπιστοσύνη τους στη βασική σύνθεση της Επιτροπής Παρέλασης υπό τον Φίλιπ Κρίστοφερ, που ολοκλήρωσε με επιτυχία την προετοιμασία και τη διοργάνωση των εκδηλώσεων του 2024, εξέφρασαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων υπό τη Νομική Καστανά, όπως έγινε γνωστό με επίσημη ανακοίνωση.

Ειδικότερα, κατόπιν αποφάσεως της σχετικής συνεδρίασης, για την οποία τονίζεται ότι ελήφθη μέσω της διαδικασίας που προβλέπεται βάσει του άρθρου 20 παράγραφος 1 του καταστατικού, το Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τη Νομική Καστανά αποφάσισε να υποστηρίξει τη διατήρηση της ίδιας Επιτροπής, με πρόεδρο τον Φίλιπ Κρίστοφερ και συμπροέδρους την ίδια την κ. Καστανά και τον Γιάννη Στρουμπάκη. Επιπλέον, προτείνεται να διατηρηθούν στις θέσεις τους ο Σταύρος Παπαγερμανός ως Γενικός Γραμματέας και ο Δημήτρης Παλιούρας ως Ταμίας, που υπηρέτησε πέρυσι μαζί με τους Χρήστο Βουρνά και Πολύκαρπο Κοτρώνη.

«Μετά το τέλος της παρελάσεως του 2025, και αφού η Επιτροπή Παρελάσεως παραδώσει τον οικονομικό απολογισμό, ο Γενικός Γραμματέας πρέπει να παραδώσει το ηλεκτρονικό αρχείο της παρελάσεως στο Διοικητικό Συμβούλιο. Η θητεία της Επιτροπής για την παρέλαση του 2025 θα ολοκληρωθεί με την παράδοση αυτή», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, όπου επίσης αναφέρεται πως η Επιτροπή Παρέλασης «μπορεί και πρέπει να χρησιμοποιεί μόνο την ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να δημοσιοποιηθούν οι προτάσεις και του Διοικητικού Συμβουλίου υπό τον Δήμο Σιώκη, με την παρούσα Επιτροπή να έχει δουλέψει ήδη βασικές λεπτομέρειες για την παρέλαση του 2025, με τον καθορισμό της σχετικής ημερομηνίας στις 30 Μαρτίου 2025 αλλά και την εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών και των χώρων για παράλληλες εκδηλώσεις.

Πηγή:ekirikas.gr