Επέκταση των εποχικών πτήσεων της United Airlines από Αθήνα προς ΗΠΑ

Την επέκταση των εποχικών πτήσεών της με καθημερινές απευθείας συνδέσεις από την Αθήνα προς τις ΗΠΑ για το καλοκαίρι του 2025, ανακοίνωσε η United Airlines.

Αθήνα.– Η αεροπορική εταιρεία αυξάνει από 7 σε 10 τις εβδομαδιαίες πτήσεις της προς Νέα Υόρκη/αεροδρόμιο Νιούαρκ (υπό την προϋπόθεση σχετικών εγκρίσεων από την κυβέρνηση) και επίσης ξαναρχίζει τρεις εβδομάδες νωρίτερα τις πτήσεις προς τους κόμβους Νέας Υόρκης/Νιούαρκ και O’Hare του Σικάγο.

Μαζί με το τρίτο καθημερινό εποχικό απευθείας δρομολόγιο της United μεταξύ Αθήνας και Ουάσινγκτον, οι συνολικές θέσεις που προσφέρει η αεροπορική εταιρεία στις πτήσεις από Ελλάδα προς ΗΠΑ, θα αυξηθούν σχεδόν κατά 30% για το καλοκαίρι του 2025.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η επέκταση των εποχικών πτήσεων από την Αθήνα αποτελεί μέρος της μεγαλύτερης διεθνούς επέκτασης της United στην ιστορία της, με την προσθήκη 11 νέων πτήσεων και οκτώ νέων προορισμών για τους πελάτες της εταιρείας το επόμενο καλοκαίρι.

Από τον Μάιο του 2025, η United θα εγκαινιάσει πέντε νέες πτήσεις από τον κόμβο της στη Νέα Υόρκη / αεροδρόμιο Νιούαρκ προς προορισμούς που δεν εξυπηρετούνται από καμία άλλη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ, όπως το Μπιλμπάο στην Ισπανία, το Παλέρμο στην Ιταλία, το Νουούκ στη Γροιλανδία και τη Μαδέρα και το Φάρο στην Πορτογαλία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ