Γρίφος το θέμα της υποψηφιότητας Κασσελάκη

Αθήνα.- Με ένα άρθρο του στην εφημερίδα “Documento”, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, παρεμβαίνει στις εσωκομματικές εξελίξεις, δηλώνει ότι θα είναι παρόν στην μάχη «στην μάχη των πολλών απέναντι στην ολιγαρχία που υπερασπίζεται μία διεφθαρμένη κυβέρνηση σε αποδρομή», αλλά αποφεύγει να ξεκαθαρίσει ρητώς εάν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Κλείνοντας το άρθρο του ο κ. Κασσελάκης υποστηρίζει: «Το όραμα μιας Σύγχρονης Αριστεράς θα φέρει την κοινωνία των πολλών απέναντι στην οικονομική ολιγαρχία, που την υπερασπίζεται μία διεφθαρμένη κυβέρνηση σε αποδρομή. Από αυτήν τη μάχη δεν μπορώ να λείπω. “Ως στρατηγός;”, είναι η δημοσιογραφική ερώτηση των ημερών. Κι όσοι ρωτούν, ξεχνούν ότι η μεγαλύτερη τιμή είναι να είσαι στρατιώτης μέσα σε έναν κόσμο που αγωνίζεται για να κάνει τη ζωή του καλύτερη».

ΣΧΟΛΙΟ Panhellenic Post: …η συνέχεια επί της μικρής οθόνης! Ή στην …καφετζού!

Ο γρίφος είναι: Εν τέλει, θα …απαρνηθεί την ” μεγαλύτερη τιμή είναι να είσαι στρατιώτης μέσα σε έναν κόσμο που αγωνίζεται για να κάνει τη ζωή του καλύτερη» για να γίνει ένας “ταπεινός” αρχηγός;;;