«Ήταν μία από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες που έζησαν ποτέ»- Το «αντίο» του «Χάρι Πότερ» στη Μάγκι Σμιθ

«Άφησε μια εκπληκτική κληρονομιά και θα τη θυμόμαστε πάντα», δήλωσε ο Ντάνιελ Ράντκλιφ για τη συνάδελφό του, Μάγκι Σμιθ.

Ως «μία από τις πιο ταλαντούχες γυναίκες που έζησαν ποτέ» θυμάται ο Ντάνιελ Ράντκλιφ την συμπρωταγωνίστριά του Μάγκι Σμιθ. Η ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών, όπως ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή (27/9), η οικογένειά της.

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ και η Μάγκι Σμιθ αποτέλεσαν δύο από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές στη διάσημη σειρά ταινιών «Χάρι Πότερ», με τη συνεργασία τους να αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα της στην παγκόσμια κινηματογραφική σκηνή. Ο Ράντκλιφ, που υποδύθηκε τον πρωταγωνιστή της ταινίας, και η Σμιθ, ως η αυστηρή αλλά δίκαιη καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ, ανέπτυξαν μια ιδιαίτερη χημεία μπροστά από τις κάμερες, κάτι που αντικατοπτρίζεται στην αλληλεπίδραση των χαρακτήρων τους. «Άφησε μια εκπληκτική κληρονομιά και θα τη θυμόμαστε πάντα», συνέχισε ο Ράντκλιφ σε ανάρτησή του για την ηθοποιό.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Η Βρετανίδα ηθοποιός Μάγκι Σμιθ, πέθανε σε ηλικία 89 ετών και η ανακοίνωση της οικογένειάς της ανέφερε τα εξής:

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της Μάγκι Σμιθ. Έφυγε ειρηνικά από τη ζωή στο νοσοκομείο νωρίς σήμερα το πρωί, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου. Ήταν μαζί με τους φίλους και την οικογένειά της στο τέλος. Αφήνει πίσω δύο γιους και πέντε αγαπημένα εγγόνια που είναι συντετριμμένα από την απώλεια της εξαιρετικής μητέρας και γιαγιάς τους. Θα θέλαμε με την ευκαιρία αυτή να ευχαριστήσουμε το υπέροχο προσωπικό του νοσοκομείου Chelsea and Westminster για τη φροντίδα και την αμέριστη ευγένειά τους κατά τις τελευταίες ημέρες της. Σας ευχαριστούμε για όλα τα ευγενικά σας μηνύματα και την υποστήριξή σας και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή».

Πηγή:in.gr