Βόλος: Στον 40χρονο που χτύπησε τον πατέρα του με ψαροντούφεκο ανήκει η σορός στα Πευκάκια

Η σορός έχει ταυτοποιηθεί, ενώ στο σημείο όπου εντοπίστηκε βρέθηκε και το δίκυκλο όχημα με το οποίο ο δράστης είχε διαφύγει.

Βόλος.- Ταυτοποιήθηκε η σορός που εντοπίστηκε στα Πευκάκια Βόλου, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η οποία ανήκει στον 40χρονο που επιτέθηκε στον πατέρα του το πρωί της Τρίτης τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά με ψαροντούφεκο.

Νωρίτερα, είχε σημάνει συναγερμός στις Αρχές, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για σορό άνδρα γύρω στα 40 που βρέθηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή των Πευκακίων στις Αλυκές.

Πλήρωμα του ΕΚΑΒ, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου αλλά και της Σήμανσης είχαν περικυκλώσει το σημείο ώστε να ερευνήσουν την ταυτότητα του άνδρα. Όπως αναφέρει το taxydromos.gr, η σορός ταυτοποιήθηκε και ανήκει όντως στον 40χρονο.

Στο σημείο, όπου εντοπίστηκε το άψυχο σώμα, βρέθηκε και το δίκυκλο όχημα, με το οποίο είχε διαφύγει ο δράστης. Η διαδικασία της ανάσυρσης της σορού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ακριβή αίτια του θανάτου του 40χρονου αναμένονται μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το μοιραίο χτύπημα της μοίρας

Το 2016, σύμφωνα με την ίδια πηγή, είχε πεθάνει από ανακοπή καρδιάς ο αδελφός του δράστη της επίθεσης με το ψαροντούφεκο, σε ηλικία 50 ετών, ο οποίος ήταν πρωταθλητής body building. Ο 40χρονος λέγεται ότι αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί τρεις φορές στην ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Βόλου.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δεν έπαιρνε τα φάρμακά του με αποτέλεσμα να είναι ανεξέλεγκτος. Αν και λογομαχούσε συχνά με τον πατέρα του, αυτή τη φορά η κατάσταση ξέφυγε με αποτέλεσμα ο 69χρονος πατέρας να δίνει αυτή τη στιγμή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Χαρακτηριστικό της άγριας επίθεσης είναι ότι οι διασώστες κλήθηκαν να διαχειριστούν μία πρωτόγνωρη κατάσταση, καθώς έπρεπε να τον μεταφέρουν – αρχικώς στο Νοσοκομείο Βόλου – σε όρθια θέση, αιμόφυρτο, ώστε να μην επιβαρυνθούν περισσότερο τα τραύματά του.

Πηγή: in.gr