Εκδήλωση για την ενίσχυση του Κέντρου Βυζαντινών Σπουδών

Το Κέντρο Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Κουίνς Κόλετζ θα ενισχυθεί μέσω της ειδικής βραδιάς που διοργανώνει η Κοινότητα Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια» στις 27 Σεπτεμβρίου. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΡΧΕΙΟ «Ε.Κ.»/ΕΛΕΝΗ ΣΑΚΕΛΛΗ

Νέα Υόρκη.- ενίσχυση των δράσεων του Κέντρου Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Κουίνς Κόλετζ είναι ο σκοπός της ειδικής βραδιάς που διοργανώνει η Κοινότητα Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια» στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ειδικότερα, πρόκειται για μια «Βραδιά Ταβέρνας», η οποία και πρόκειται να συνδυάσει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, καθότι, πέρα από την ευκαιρία συνεύρεσης, διασκέδασης και απόλαυσης ποιοτικού φαγητού, θα δώσει την ευκαιρία στα μέλη του Συλλόγου και λοιπούς παρευρισκόμενους να στηρίξουν το εμβληματικό Τμήμα του Κουίνς Κόλετζ, το οποίο χρειάζεται δικούς του πόρους για να εξακολουθήσει να λειτουργεί.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην έδρα του Συλλόγου, στην διεύθυνση 150-28 14th Avenue, στην συνοικία του Γουάιτστόουν. Η είσοδος ανέρχεται στα 75 δολάρια το άτομο και θα περιλαμβάνει μεζέδες και ποτά, ενώ οι διοργανωτές υπόσχονται και ένα πρόγραμμα με ζωντανή μουσική και χορό.

Υπενθυμίζεται ότι το Κέντρου Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών του Κουίνς Κόλετζ συμπλήρωσε φέτος 50 χρόνια από την ίδρυσή του, ενώ τον Μάιο πραγματοποιήθηκε η μεγάλη επετειακή εκδήλωση στο Terrace on the Park, παρουσία σημαντικών φορέων της ελληνοαμερικανικής Ομογένειας και όχι μόνο, οι οποίοι στάθηκαν στην ανάγκη να συνεχιστεί η λειτουργία του.

Πηγή:ekirikas.com