Βόλος ΝΠΣ – ΟΦΗ 1-3 (Ολοκληρωμένο)

Πρώτο γκολ για τον Ταξιάρχη Φούντα και εμφατική η νίκη του ΟΦΗ με 3-1 επί του Βόλου, η πρώτη των Κρητικών στο εφετινό πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague.

O ΟΦΗ κέρδισε 3-1 τον Βόλο στην 3η αγωνιστική της Super League, με τους Κρητικούς να παίρνουν το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν μετά από μια ήττα και μια ισοπαλία. Φούντας, Σενγκέλια και Γουνγκ τα γκολ για την ομάδα του Δέλλα, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με τον Μεντιέτα.

Ο ΟΦΗ ήταν από την αρχή του αγώνα καλύτερος και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, χάρη σε ένα εκπληκτικό τέρμα του Ταξιάρχη Φούντα στο 11ο λεπτό του αγώνα. Ο Έλληνας επιθετικός στην επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα, σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ, βάζοντας τους Κρητικούς μπροστά στο σκορ.

Στο 50΄ο Λεβάν Σενγκέλια διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων, για να έρθει ο Γουνγκ 10 λεπτά αργότερα να βάλει το κερασάκι στην τούρτα για το 0-3 του ΟΦΗ.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ με το γκολ του Μεντιέτα στο 82΄, κάνοντας το 1-3 σκορ που ήταν και το τελικό στο παιχνίδι.

Βόλος: Σιαμπάνης, Μύγας (58΄ Τάχατος), Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα (77΄Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67΄ Ασεχνούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (58΄ Καμπς), Κόσζτα (46’Μεντιέτα)

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (81΄Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53΄ Γκαγέγκος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61΄ Καραχάλιος), Σενγκέλια (81΄ Θεοδοσουλάκης), Νους (81΄Ριέρα), Γιουνγκ