Η προετοιμασία των ομάδων για τους σημερινούς αγώνες

Πανσερραϊκός -Άρης

Ο Πανσερραϊκός ολοκλήρωσε το απόγευμα την προετοιμασία του για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη σήμερα, Σάββατο (24/8, 20:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. H ομάδα των Σερρών αναζητά τους πρώτους βαθμούς της απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την ήττα με 3-2 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στην πρεμιέρα.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μαρίνο, Σοφιανό και Χατζηστράβο, αλλά και στους Μαυρόπουλο, Βασιλάκο, Σαλβάνο και Σαπουντζή.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον Άρη ο Μιχάλης Γρηγορίου είναι οι εξής: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Κουτσογούλας, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς, Παπαβασιλείου.

Αρης

Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Σερραίους, με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει πανέτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του.

Λευκό το απουσιολόγιο του Άρη, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Πανσσερραϊκό, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

«Με την προπόνηση, που έγινε χθες το απόγευμα στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό (24/08, 20:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League».

Ατρόμητος- ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το ματς της 2ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Κρήτης, το Σάββατο (24/8, 19:30). Με το τέλος της προπόνησης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, Πάμπλο Γκαρσία, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή του Ατρομήτου αποτελούν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χουτεσιώτης, Κοσέλεφ, Σάλτας, Αθανασίου, Πομόνης, Σταυρόπουλος, Κίνι, Μπρόρσον, Τσακμάκης, Μανσούρ, Γκονθάλεθ, Μίχορλ, Μουντές, Καλοσκάμης, Ουεντραόγκο, Βρακάς, Καραμάνης, Ουάρντα, Φαν Βέερτ, Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Μπάκου.

Ο ΟΦΗ αναζητά τους πρώτους βαθμούς του στην σημερινή (24/8, 19:30) εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα της Κρήτης ηττήθηκε με 3-0 εκτός έδρας από την ΑΕΚ στην πρεμιέρα, με τον Τραϊανό Δέλλα να ευελπιστεί πως οι παίκτες του θα αξιοποιήσουν τον παράγοντα έδρα με την ομάδα του Περιστερίου. Ο Λεβάν Σενγκέλια συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή.

Εκτός από τον Νέιρα, ο οποίος συνέχισε θεραπεία, στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Σωτηρίου, Καλαφάτης, Θεοδοσουλάκης, Λαγουδάκης, Κ. Χνάρης, Σημαντηράκης, Ζαχαριουδάκης, Αδαμάκης, Πιστικός, Φαϊτάκης, Κουτσουπιάς, Μ. Χνάρης, Φανουράκης.

Η προπόνηση του ΟΦΗ, η οποία έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, άσκηση τακτικής και στατικές φάσεις.

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να συμπεριλάβει στην 20μελή αποστολή τους: Χριστογεώργο, Μπάουμαν, Μαρινάκη, Μπρεσάν, Χατζηθεοδωρίδη, Γκονθάλεθ, Χριστόπουλο, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Καραχάλιο, Ριέρα, Γκαγιέγος, Αποστολάκη, Κουτεντάκη, Μπάκιτς, Ισέκα, Χιμένεθ, Νους, Σενγκέλια, Γιουνγκ.

ΑΠΕ