Χωρίς τον τιμωρημένο Μαντσίνι και τον Βιλένα η αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Λανς

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τη Λανς για τα playoffs του Conference League, με τους Μαντσίνι και Βιλένα να απουσιάζουν.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα του κόντρα στη Λανς στις (22/8) για το Conference League. Οι “πράσινοι” στη συνέχεια ανακοίνωσαν την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Γαλλία, με τον τιμωρημένο Μαντσίνι λόγω συμπλήρωσης καρτών και τον Βιλένα να απουσιάζουν.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ντιέγκο Αλόνσο είναι η εξής: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ινγκασον, Τσέριν, Λημνιός, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Αράο, Κάτρης, Μπρέγκου, Φρόκου.

Στο μεταξύ, θερμή ατμόσφαιρα δημιούργησαν περισσότεροι από 3.000 φίλοι της Λανς σε ανοιχτή προπόνηση που διοργάνωσαν οι Γάλλοι την Τρίτη (20/08) ενόψει του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs του Conference League.

Όπως αναφέρουν γαλλικά Μέσα, οι φίλαθλοι της Λανς που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας ξεπέρασαν τις 3.000, δείχνοντας την ανυπομονησία τους για το επικείμενο ευρωπαϊκό της παιχνίδι απέναντι στους πράσινους.

Οι ποδοσφαιριστές των Γάλλων και ο προπονητής τους, Γουίλ Στιλ εντυπωσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα που επιφύλαξαν για αυτούς οι χιλιάδες φίλοι της ομάδας. Παράληλλα, κατάμεστο θα είναι το γήπεδο και την ημέρα του αγώνα αφού η Λανς έχει ανακοινώσει sold-out.

Πηγή:Sport24.gr