Κορυφαίο βραβείο για το «Ελληνικό Σπίτι» της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Ν.Ν.Ο.

Φωτογραφίες: Supplied/ Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Ν.Ν.Ο./Βασίλης Βασίλας

 

Η ACCPA τίμησε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Ν.Ν.Ο. με το Βραβείο Αριστείας για το 2024

Νέα Νότια Ουαλία,  Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νέας Νότιας Ουαλίας, το «Ελληνικό Σπίτι», τιμήθηκε με το Βραβείο Αριστείας για το 2024, από την Ένωση Παροχών Υπηρεσιών Φροντίδας Ηλικιωμένων και Κοινοτήτων (Aged and Community Care Providers Association- ACCPA).

Η εν λόγω εθνική διάκριση αναδεικνύει τη διαρκή και σταθερή δέσμευσή του Οργανισμού στην παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών φροντίδας ηλικιωμένων και την αφοσίωσή του στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων της κοινότητάς μας.

Σε σχετικό Δελτίο Τύπου η ομάδα από την Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων, «Ελληνικό Σπίτι» δήλωσε:

«Φέτος, το “Ελληνικό Σπίτι” ξεχώρισε μέσα από έναν έντονα ανταγωνιστικό κύκλο υποψηφίων, αναδεικνύοντας την αφοσίωση και τη σκληρή δουλειά της ομάδας μας. Η απονομή του Βραβείου Αριστείας για το έτος 2024 από την ACCPA αποτελεί τιμή και αναγνώριση των προσπαθειών μας, καθώς καθημερινά προσπαθούμε να προσφέρουμε φροντίδα υψηλής ποιότητας, με σεβασμό και ανθρωπιά στους κατοίκους μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την αποστολή μας για τη βελτίωση της ευημερίας και της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων στην κοινότητά μας και είμαστε περήφανοι για το έργο της ομάδας μας. Με έμφαση στην ανθρωποκεντρική φροντίδα που προσφέρουμε, το “Ελληνικό Σπίτι” της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Ν.Ν.Ουαλίας παραμένει αφοσιωμένο στη δημιουργία ενός υποστηρικτικού και ενθαρρυντικού περιβάλλοντος, όπου οι ηλικιωμένοι μπορούν να ζουν και να ευημερούν καθημερινά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ACCPA 2024:

Οι νικητές των Βραβείων Αριστείας ACCPA 2024 επιλέχθηκαν από περισσότερες από 460 υποψηφιότητες από όλη την Αυστραλία, οι οποίες συμμετείχαν στην εκστρατεία ACCPA «Είσαι ΑΣΣΟΣ!».

Η εν λόγω εκστρατεία επιβραβεύει την αριστεία που επιδεικνύεται σε κάθε τομέα της φροντίδας ηλικιωμένων, κατ’ οίκον και κοινοτικής φροντίδας, συνταξιοδότησης και στέγασης ηλικιωμένων, αναδεικνύοντας επίσης οργανισμούς, άτομα και ομάδες που υπερβαίνουν τα όρια για να κάνουν τη διαφορά στον τομέα της φροντίδας ηλικιωμένων.