Η αποστολή του Βόλου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και η αποστολή του Ολυμπιακού

Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον αγώνα Βόλος – Ολυμπιακός (17/8, 20.00), στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Μύγας, Τάχατος, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Ασλανίδης, Τσοκάνης, Σμέλερς, Φερράρι, Γκλάβτσιτς, Μεντιέτα, Δόσης, Βιγιαφάνες, Κόμπα, Ασεχνούν, Κόντε, Αλτμαν.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χωρίς τον Παναγιώτη Ρέτσο, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός αύριο (17/8, 20:00) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για την πρεμιέρα της Super League με αντίπαλο τον Βόλο. Στην αποστολή για την πρώτη φετινή επίσημη αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» συμπεριλήφθηκαν 23 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων οι νεοαποκτηθέντες Κοστίνια, Στάμενιτς, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ και Πιρόλα, αλλά και οι προερχόμενοι από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα νέων, Μπακούλας, Κωστούλας, Κουτσίδης και Μουζακίτης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού για το Βόλο: Άμπι, Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπακούλας, Μπιανκόν, Τσικίνιο, Κοστίνια, Μαρτίνς, Κωστούλας, Κουτσίδης, Μασούρας, Μουζακίτης, Ντόη, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Έσε, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Πιρόλα, Ελ Κααμπί.