Eλληνική Kοινότητα Νυρεμβέργης: Δωρεά στη σχολική βιβλιοθήκη του λυκείου

Δωρεά της ελληνικής κοινότητας Νυρεμβέργης – Η σχολική βιβλιοθήκη του ελληνικού λυκείου μεγαλώνει και εμπλουτίζεται.
Δελτίο Τύπου
Νυρεμβέργη.-  Την Πέμπτη 18.07.2024 το σχολείο μας τίμησε το ΔΣ της ελληνικής κοινότητας Νυρεμβέργης για τη μεγάλη δωρεά της προς τη βιβλιοθήκη μας. Από την πλευρά του ΔΣ παραβρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Σακελλαρίου Θεοχάρης και η ταμίας κα Φωτίου Αφροδίτη.

Η διευθύντρια κα Δεσύλλα Π. και ο υπεύθυνος της βιβλιοθήκης κ. Αζούδης Θ. ξενάγησαν τα μέλη του ΔΣ στο χώρο και στη συλλογή βιβλίων, τους παρέδωσαν εκ μέρους του σχολείου ευχαριστήρια επιστολή και στη συνέχεια ακολούθησε συνεστίαση με μέλη του συλλόγου διδασκόντων.

Χάρη στην πολύτιμη προσφορά της ελληνικής κοινότητας, η βιβλιοθήκη μας πλούτισε τη συλλογή της, επέκτεινε τις θεματικές της και ενισχύθηκε αποφασιστικά στο έργο της.

Το σχολείο μας θέλει επίσης να ευχαριστήσει θερμά όσους με ταπεινότητα βοήθησαν στο έργο του εμπλουτισμού της βιβλιοθήκης, είτε με δωρεές, όπως τον πρώην εκπαιδευτικού του σχολείου κ. Παπαχρήστο Ευθύμιο, είτε προσφέροντας ανιδιοτελώς τον προσωπικό τους χρόνο, όπως τον πρώην επιστάτη του σχολείου κ. Νίκο και το μέλος της κοινότητας και του συλλόγου γονέων κ. Αθανασιάδη Αθανάσιο.

Ακολουθεί ένα φωτορεπορτάζ που παρακολουθεί το ταξίδι των βιβλίων από τα ράφια της ελληνικής κοινότητας στα ράφια της σχολικής μας βιβλιοθήκης.

Πηγή:doryforos-europa.blogspot.com