Ξυλοκόπησαν ομογενή από τον Καναδά στο Ηράκλειο γιατί τους έκανε παρατήρηση για τσιγάρο

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες του άγριου ξυλοδαρμού του 49χρονου Ελληνοκαναδού τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Ηράκλειο. Πρόκειται για έναν 31χρονο από τα Ζωνιανά και έναν 32χρονο από το Γάζι οι οποίοι αναζητούνται. Την ίδια ώρα, ο 49χρονος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος και πιθανότατα θα χρειαστεί και δεύτερο χειρουργείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι αρχές, αφορμή για το αιματηρό επεισόδιο ήταν μια παρατήρηση από μεριάς του 49χρονου προς την παρέα των Κρητικών, καθώς ένας εξ αυτών τον έκαψε με το τσιγάρο του.

Το περιστατικό συνέβη ξημερώματα σε μπαρ του Ηρακλείου ενώ η οικογένεια των ομογενών που κάνει διακοπές στην Κρήτη, ετοιμαζόταν να αναχωρήσει. Η παρατήρηση εξαγρίωσε τους Κρητικούς που επιτέθηκαν σε πατέρα και γιο ενώ σύμφωνα με την οικογένεια, θύματα της επίθεσης έπεσαν και η μητέρα με την κόρη, οι οποίες περίμεναν έξω τον πατέρα με τον γιο που είχαν πάει να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, κλήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Εκτός από τους δύο που ταυτοποιήθηκαν, στο επεισόδιο συμμετείχαν άλλοι δύο από την ίδια παρέα ενώ οι έρευνες συνεχίζονται

https://www.megatv.com/embed/?p=20201611440

Πηγή: zarpanews.gr