Εύβοια: Νέα στοιχεία για την γνωστή ηθοποιό και τον ξυλοδαρμό του πρώην συντρόφου της

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την 38χρονη ηθοποιό και τον ξυλοδαρμό του πρώην συντρόφου της στην Εύβοια και συγκεκριμένα στην Κάρυστο όπου και παραθέριζαν.

Ο 57χρονος τη Δευτέρα 15 Ιουλίου υπέβαλε μήνυση σε βάρος της γνωστής ηθοποιού για ενδοοικογενειακή απειλή σε βάρος τόσο του ίδιου, όσο και του ανήλικου παιδιού τους με αποτέλεσμα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας η 38χρονη να συλληφθεί και να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της.

Την ίδια στιγμή, ο 57χρονος αρνήθηκε να μεταβεί σε δομή για περαιτέρω συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ υποστήριξε πως δεν επιθυμεί την ποινική δίωξη της δράστιδας.

Παράλληλα, δεν επιθυμούσε να χορηγηθεί στον ίδιο ή στον ανήλικο γιο τους κωδικός για την πρόσβαση στην εφαρμογή «Panic batton».

Σύμφωνα με το eviathema.gr, η ηθοποιός φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ. Το απόγευμα της Κυριακής (14/7), ακούστηκαν φωνές από το διαμέρισμα βραχυχρόνιας μίσθωσης όπου διέμεναν κατά τις διακοπές τους, ενώ η ηθοποιός άρχισε να σπάει αντικείμενα και να επιτίθεται στον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί που έφτασαν στον χώρο έπειτα από κλήση γειτόνων, εντόπισαν τον άνδρα με σημάδια στο πρόσωπο, ενώ στο δωμάτιο βρήκαν σπασμένα γυαλιά και καθρέπτες.

Η ηθοποιός μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Αργότερα, περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα, αφέθηκε ελεύθερη με εντολή της Εισαγγελίας Χαλκίδας.

Πηγή: enikos.gr