«Ελληνική Βραδιά» στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας

ΦΩΤ. ΑΡΧΕΙΟΥ: Ελληνική βραδιά ζωντανής μουσικής στην πλατεία Αθηνών, Αστόρια, 3 Αυγούστου 2021. (Φωτογραφία: Ε.Κ./Ζαφείρης Χαϊτίδης)

Νέα Υόρκη.- Υπό τους ήχους της Ορχήστρας «Μελωδία» θα πραγματοποιηθεί η πρώτη μουσική «Ελληνική Βραδιά» στην Πλατεία Αθηνών στην Αστόρια (Athens Square Park), συνεχίζοντας μια παράδοση ετών που προσφέρει μια ανάσα ψυχαγωγίας και διασκέδασης στην ελληνοαμερικανική ομογένεια της Αστόριας – και όχι μόνο.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει την Τρίτη 16 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα, με την Εύα Αναστοπούλου (φωνή), τον Γιάννη Στάικο (φωνή – μπουζούκι) και τον Μπάμπη Σεμπελίδη (πλήκτρα), σε μια βραδιά που υπόσχεται κέφι και καλή ελληνική μουσική.

Οπως είχε αναφέρει και κατά το παρελθόν ο πρόεδρος της Επιτροπής της Πλατείας Αθηνών, Γιώργος Δελής (George Delis), η διοργάνωση του θεσμού της «Ελληνικής Βραδιάς» φέτος συγκεντρώνει σημαντικό βαθμό δυσκολίας, εξαιτίας της απροθυμίας επιχειρηματιών και άλλων φορέων να στηρίξουν χορηγικά την εκδήλωση, όπως συνέβαινε στο παρελθόν.

Χορηγός στην εκδήλωση της Τρίτης θα είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης υπό τη Νομική Καστανά.

Πηγή:ekirikas.com