Κρήτη: Παραδόθηκε ο δράστης της τραγωδίας του Λασιθίου – Τι υποστήριξε στις Αρχές

Αργά το βράδυ της Τετάρτης παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές του Λασιθίου ο δράστης του θανάσιμου τραυματισμού του 36χρονου μπατζανάκη του, στη διάρκεια γλεντιού σε κουρές, στο Οροπέδιο Καθαρού!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας – που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ – δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πέταξε το μοιραίο πιστόλι όταν αντιλήφθηκε την τραγωδία, σε σημείο που δεν θυμάται ακριβώς.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές μιλούσαν για δίκαννο κυνηγετικό όπλο, κάτι που είχε προκαλέσει εντύπωση. Ωστόσο η πλευρά του δράστη μιλά για πιστόλι.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, τον άνδρα εντόπισαν δύο γυναίκες πεσμένο στον δρόμο. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του. Ο άτυχος πατέρας ενός παιδιού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Όλα φαίνεται πως έγιναν στη διάρκεια γλεντιού στην περιοχή του Καθαρού. Kτηνοτρόφοι μαζεύτηκαν σήμερα για να βοηθήσουν στην κουρά των προβάτων που γίνεται αυτές τις μέρες. Το απόγευμα αφού τελείωσε η κουρά ξεκίνησε το γλέντι με πολύ ποτό όπως συνηθίζεται.

Kάποια στιγμή ξεκίνησαν τις μπαλοθιές, με τραγικό αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 32χρονου από το δίκαννο κυνηγετικό όπλο που, σύμφωνα με το cretalive.gr, φαίνεται πως κρατούσε ο μπατζανάκης του.

Πηγή:in.gr