Καλοκαιρινό ετήσιο Φεστιβάλ Κυπριακής Κοινότητας στο Τορόντο

Τορόντο.- Στον περίβολο του πολιτιστικού κέντρου «Μακρυγιάννης» πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ετήσιο καλοκαιρινό φεστιβάλ της Κυπριακής Κοινότητας Τορόντο.
Η πρόεδρος Ειρήνη Ραμφάλη, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε να περάσουν ένα όμορφο και κεφάτο βράδυ!
Τα χορευτικά τμήματα της Κυπριακής κοινότητας καταχειροκροτήθηκαν για την παρουσίαση των παραδοσιακών χορών της Μεγαλονήσου.
Τα παραδοσιακά εδέσματα της Κύπρου είχαν την τιμητική τους!
Οι γευστικές «σεφταλιές» και η «σούβλα», απαραίτητες νοστιμιές για την ολοκλήρωση της Κυπριακής διασκέδασης, ενώ δεν παρέλειψαν να συμπεριλάβουν στο «μενού», παραδοσιακά κυπριακά γλυκά, όπως μαχαλεπί! Όλα προετοιμασμένα από τα άξια χέρια των εθελοντών της Κυπριακής κοινότητας Τορόντο.
Στο διήμερο φεστιβάλ παραβρέθηκαν, ο Αναπληρωτής Ύπατος Αρμοστής της ΚΔ, κ. Αντώνης Λεμεσιανός και ο Επίτιμος Πρόξενος της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Τορόντο κ. Δημήτρης Σούδας,
Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για τη φιλοξενία των Κύπριων συμπάροικων και να συγχαρούμε όλους αυτούς, τους ακούραστους εθελοντές, που εργάσθηκαν επίπονα και ανιδιοτελώς, για τη μεγάλη επιτυχία, αυτού του γνήσιου παραδοσιακού κυπριακού πανηγυριού.

Πηγή: greekpress.ca