Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Αρχιεπισκοπή

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέφανος Κασσελάκης στην Αρχιεπισκοπή με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, Νέα Υόρκη, 25 Ιουνίου 2024. Φωτογραφία: GOA/Δημήτριος Πανάγος

Ο Ελπιδοφόρος έγραψε ότι:

“Είναι πάντα μεγάλη χαρά να υποδέχομαι στην Αρχιεπισκοπή μας τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος τιμά την Εκκλησία και την Ομογένεια με την παρουσία του”.

Η δήλωση Κασσελάκη:

«Είναι πάντα τιμή μου, όταν βρίσκομαι στη Νέα Υόρκη, στην πόλη την οποία έχω ζήσει δέκα χρόνια από την ζωή μου στην Αμερική, να συναντώ τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, έναν άνθρωπο ο οποίος νοιάζεται πάρα πολύ για την Ομογένεια, την Κοινότητα, για τον εκσυγχρονισμό της Εκκλησίας, για τη σχέση με τους νέους. Είναι τιμή μου πάντα να βρίσκομαι εδώ, να μπορώ να εμπλουτίζω τις σκέψεις μου από τη σοφία του και θεωρώ ότι είναι σωστό θεσμικά ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε κάθε επίσκεψή του, να βρίσκεται εδώ και θα στηρίξουμε θεσμικά, από την Ελλάδα, και την Ομογένεια και την Αρχιεπισκοπή, όσο παραπάνω μπορούμε».