Νέα Στέγη για την Σαμιακή Αδελφότητα Σίδνεϊ &Νέας Νότιας Ουαλίας

Σίδνεϊ.-  Η Σαμιακή Αδελφότητα Σίδνεϊ & Νέας Νότιας Ουαλίας «Λυκούργος» απέκτησε ένα διώροφο ακίνητο στην περιοχή Kingsgrove έναντι $3.9 εκατομμυρίων. Η ζητούμενη τιμή του ακινήτου ήταν $4.5 εκατομμύρια. Βρίσκεται στη διεύθυνση 61-65 Kingsway, Kingsgrove και προσφέρει εύκολη πρόσβαση για την Σαμιακή κοινότητα να απολαμβάνει εκδηλώσεις.

Σε επιστολή προς τα μέλη, ο Πρόεδρος της Σαμιακής Αδελφότητας, Εμμανουήλ Βαλαγεωργίου, δήλωσε ότι το ακίνητο αγοράστηκε την 1η Μαΐου 2024 μετά από ενδελεχείς επιθεωρήσεις και διαπραγματεύσεις.

Ο κ. Βαλαγεωργίου ανέφερε ότι το ισόγειο του ακινήτου θα ανακαινιστεί για να χρησιμοποιηθεί ως τα νέα γραφεία της Σαμιακής Αδελφότητας.

Η νέα ιδιοκτησία της Σαμιακής Αδελφότητας Σίδνεϊ βρίσκεται στη διεύθυνση 61-65 Kingsway, Kingsgrove.

«Περιμένετε έναν μοντέρνο, ανοιχτού σχεδίου χώρο που θα εξυπηρετεί τις συναντήσεις και τις δραστηριότητές μας. Επιπλέον, υπάρχει ένας καλυμμένος εξωτερικός χώρος στο πίσω μέρος για τις πιο ζεστές μέρες,» δήλωσε ο Πρόεδρος της Σαμιακής Αδελφότητας.

Ο κ. Βαλαγεωργίου είπε ότι ο άνω όροφος του ακινήτου είναι αυτή τη στιγμή μισθωμένος σε μια λογιστική εταιρεία και θα εξασφαλίσει σταθερό εισόδημα από ενοίκια.

«Ανυπομονούμε να σας καλέσουμε στο νέο μας σπίτι,» πρόσθεσε. «Ευχαριστούμε που είστε μέρος αυτού του συναρπαστικού κεφαλαίου στο ταξίδι του οργανισμού μας. Η υποστήριξη και ο ενθουσιασμός σας σημαίνουν τα πάντα για εμάς.»

Σχόλια Facebook

Σχολιάστε