«Μεσογειακή Διατροφή, υγιεινή διατροφή και τα μυστικά της μακροζωίας» στην Αστόρια

Ομαδική φωτογραφία με τους συντελεστές της εκδήλωσης. Πηγή φωτογραφίας: Γιώργος Σαμαράς

 

Αστόρια, Νέα Υόρκη.- Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Μεσογειακή Διατροφή, υγιεινή διατροφή και τα μυστικά της μακροζωίας»,  στον χώρο εκδηλώσεων της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας της Αγίας Αικατερίνης και του Αγίου Γεωργίου στην Αστόρια της Νέας Υόρκης. Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το Ελληνικό Κογκρέσο Αμερικής και τον σύλλογο «Γέρο του Μωριά».

Στο ανοικτό κάλεσμα της εκδηλωσης υπήρξε σημαντική προσέλευση. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Ελληνικού Κογκρέσου Αμερικής, Δρ. Δημήτριος Μαρκουίζος και η πρόεδρος του Συλλόγου Αρκάδων Νέας Υόρκης «Γέρος του Μωριά» Ευαγγελία Λαμπροπούλου – Σαράφογλου.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο παιδίατρος και πρόεδρος του Ελληνικού Κογκρέσου Αμερικής, Δρ Δημήτριος Μαρκουίζος, καθώς επίσης η διατροφολόγος, Αθανασία Νταγιάντη.

Η εκδήλωση συμπαρουσιάστηκε από τη δημοσιογράφο, κοινωνιολόγο και γενική γραμματέα του Ελληνικού Κογκρέσου Αμερικής, Δρα Δέσποινα Αφεντούλη, και τον δημοσιογράφο, σύμβουλο δημοσίων σχέσεων και Β’ αντιπρόεδρο του συλλόγου  «Γέρος του Μωριά», Δημήτρη

Τέλος, προσφέρθηκαν υγιεινά εδέσματα και οίνος στους παρευρισκομένους.