Τσιμπήματα: ΠΑΣΟΚ Ανδρουλάκης ΣΥΡΙΖΑ Κασσελάκης βίοι Παράλληλοι;

Στο ΣΥΡΙΖΑ φοβόντουσαν οι μελισσούλες μου ότι θα ξέσπαγε προεδρική αμφισβήτηση μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, στο ΠΑΣΟΚ ξέσπασε θέμα ηγεσίας του κ. Αδρουλάκη! Και, μάλιστα, όχι από τον πρώτο τυχόντα , αλλά από έναν …Οδυσσέα, τον  άλλωτε στενό του συνεργάτη, Κωνσταντινόπουλο, με … τις ιδρυτικές «πλάτες», του Νίκου Παπανδρέου!

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου στην Χαριλάου Τρικούπη:  Ποιοι είναι οι δελφίνοι Ανδρουλάκη; Έχουμε και λέμε Παύλος Γερουλάνος, Μιχάλης Κατρίνης, Μανώλης Χριστοδουλάκης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Μιλένα Αποστολάκη, Παύλος Χρηστίδης, Χάρης Δούκας. Μέχρι στιγμής.

Ο εκ Ηρακλείου Κρήτης ορμώμενος Πολιτικός Μηχανικός, Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Νέες Δυνάμεις, Νίκος Ανδρουλάκης, παραπέμπει τους επικριτές του στο  καταστατικό του ΠΑΣΟΚ! Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη, έλεγαν ότι ο Χάρτης ορίζει ότι η εκλογή προέδρου θα πρέπει να γίνεται κάθε τέσσερα χρόνια και επί του προκειμένου, τον Οκτώβριο του 2025.

Ενθυμούμενοι το Καταστατικό ξεχνούν ότι αυτό προβλέπει και πως: «ανάμεσα στα Τακτικά Συνέδρια μπορεί να συγκληθεί Έκτακτο ή Διαρκές Συνέδριο. Η σύγκληση γίνεται είτε α) με απόφαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, έπειτα από αίτημα του 1/3 των μελών της ή αίτημα της πλειοψηφίας των Νομαρχιακών Επιτροπών ή αίτημα του 20% των μελών του φορέα, είτε β) εφόσον το ζητήσει το 40% των μελών του φορέα, είτε γ) με απόφαση προέδρου»…

Σε  ό,τι αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, οι μελισσούλες μου λένε (ποιος τις πιστεύει;) ότι οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ απλώς ΠΡΟΛΑΒΑΝ τα γεγονότα στην Κουμουνδούρου που έλαβαν, έτσι, αναστολή μέχρι νεωτέρας!..