Όλη η Ευρώπη υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ολυμπιακού (pics) – Η υποδοχή

Ο Ολυμπιακός έκανε μια εμφάνιση την οποία θα θυμόμαστε για χρόνια, καθώς επιβλήθηκε της Άστον Βίλα με 4-2 στο Βίλα Παρκ και έκανε το πρώτο βήμα για τον τελικό του Conference League που θα γίνει στην Αθήνα.

Φυσιολογικά η εκπληκτική εμφάνιση του Ολυμπιακού δημιούργησε ενθουσιασμό και στην Ευρώπη, η οποία δεν δίστασε να αποθεώσει τους Πειραιώτες για την τεράστια νίκη.

Στην Αγγλία δε οι τίτλοι ήταν γλαφυροί για τη ραψωδία του Ολυμπιακού και δηκτικοί για τους «χωριάτες».

«Ο Ολυμπιακός γείωσε την Άστον Βίλα σε βραδιά μιζέριας» γράφει στον τίτλο της η «Telegraph», με το «Sky Sports» να στέκεται στο χατ τρικ του Ελ Κααμπί που «σόκαρε την Άστον Βίλα». «Τη ζάλισε και πλέον έχει να ανέβει…. βουνό» ήταν το σχόλιο των Independent και Guardian, ενώ οι «Marca» και «AS» στάθηκαν στο ισπανικό εμφύλιο των πάγκων και τη νίκη του Μεντιλίμπαρ επί του Έμερι.

Τα ΜΜΕ υποκλίθηκαν στον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός γείωσε την Άστον Βίλα σε βραδιά μιζέριας» – Telegraph

«Το χατ τρικ του Ελ Κααμπί σοκάρει την Άστον Βίλα» – Sky Sports

«Ο Ολυμπιακός με το ένα πόδι στον τελικό. Εχει να ανέβει… βουνό η Άστον Βίλα στον επαναληπτικό» – Independent
«Σκληρό χτύπημα από τον Μεντιλίμπαρ στον Εμερι. Ο Ολυμπιακός κέρδισε εκτός έδρας την Άστον Βίλα και πλησίασε στον τελικό» – AS

«Έκπληξη Ολυμπιακού στο Villa Park, o Μεντιλίμπαρ νίκησε τον Έμερι» – Marca

«Ο Ελ Κααμπί στέλνει ακόμα πιο κοντά στον αποκλεισμό την Άστον Βίλα. Οι ελπίδες του Ουνάι Έμερι να φτάσει σε έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό κρέμονται από μια κλωστή» – GOAL

«Ο Ελ Κααμπί με χατ-τρικ ζάλισε την Άστον Βίλα στη Conference League. Πλέον, χρειάζεται μια… ηρωική βραδιά για να βρεθεί στον τελικό η αγγλική ομάδα» – Guardian

«Ο Ολυμπιακός ζάλισε την Άστον Βίλα. Οι Άγγλοι έπεσαν θύμα έκπληξης και πρέπει να κάνουν ένα μεγάλο ματς στον επαναληπτικό για να προκριθούν» – L’Equipe

Η Άστον Βίλα ήταν απρόσεκτη παντού στην ήττα 2-4 από τον Ολυμπιακό – εξάντλησαν την τύχη τους στην Ευρώπη και χρειάζεται να παράξουν μια ιστορική εμφάνιση στην Ελλάδα» –Daily Mail

Στα κόκκινα το Ελ. Βενιζέλος για την υποδοχή του Ολυμπιακού

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο Ελ. Βενιζέλος για να υποδεχθούν παίχτες και προπονητή και να τους αποθεώσουν για τον άθλο.

«Γι΄ αυτό θα ζω με ένα όνειρο τρελό,  ο Θρύλος να σηκώσει το ευρωπαϊκό», είναι το σύνθημα που φωνάζουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.

Φέρτε μας το ευρωπαϊκό ….

Ενθουσιασμός επικρατεί στους φιλάθλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος για να υποδεχθούν παίχτες και προπονητή .

«Φέρτε μας το ευρωπαϊκό, θρύλε ολέ…» είναι το σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων του Ολυμπιακού, οι οποίοι ονειρεύονται μετά τη μυθική εμφάνιση στο Villa Park.

«Θρύλε ολέ τρελαίνομαι , όπου και αν παίζεις έρχομαι…» φωνάζουν αναμένοντας την αποστολή του Θρύλου.

Ντελίριο ενθουσιασμού από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού μετά τη σπουδαία νίκη επί της Άστον Βίλα

Δείτε βίντεο με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στο Ελ. Βενιζέλος 

Αποθέωση για την ιστορική νίκη

Ο κόσμος του Ολυμπιακού παραμιλάει από την καταπληκτική εμφάνιση και την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα με τον κόσμο του Ολυμπιακού να κάνει όνειρα για τελικό.

Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή της αποστολής 

«Θρύλε έλα μας έχει πιάσει τρέλα»

Οι φίλαθλοι της ομάδας αποθέωσαν την ομάδα που έφτασε στο Ελ. Βενιζέλος. Πλέον, τα βλέμματα όλων στρέφονται στη ρεβάνς στο γήπεδο του Ολυμπιακού όπου η ομάδα του Πειραιά θέλει να εξασφαλίσει την πρόκριση στον τελικό  του Europa Conference League .

Αποθέωση για παίχτες και προπονητή – Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή 

Πηγή: in.gr