Στα Ιωάννινα το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικών και Ελληνισμού

Η ιδρύτρια του FFTN Βαρβάρα Ιωάννου (αρθστερά) με την ομογενή ερευνήτρια Βάσω Αποστολοπούλου

Το Δίκτυο Πνευματικής Τροφής Ελληνίδων Αυστραλίας Food For Thought Network Inc. (FFTN) με έδρα της Μελβούρνη της Αυστραλίας, διοργανώνει το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Γυναικών και Ελληνισμού που έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2024 σε κεντρικό ξενοδοχείο των Ιωαννίνων.

Αυτή η πρωτοποριακή εκδήλωση στοχεύει να φέρει κοντά Ελληνίδες από τη Διασπορά και την Ελλάδα, να καλλιεργήσει τις συνδέσεις, να γιορτάσει την κοινή κληρονομιά και να πυροδοτήσει τον πολιτιστικό εμπλουτισμό που ξεπερνά τα σύνορα.

Το συνέδριο, που διοργανώνεται από το FFTN, υπόσχεται να αναδείξει την πολύπλευρη ταυτότητα και την αριστεία των Ελληνίδων παγκοσμίως, που καλύπτει τον ακαδημαϊκό χώρο, τα επαγγέλματα, τις επιχειρήσεις και την ηγεσία της κοινότητας.

Όπως ανέφερε η ιδρύτρια του FFTN, Βαρβάρα Αθανασίου-Ιωάννου περίπου 80 γυναίκες έχουν ήδη εγγραφεί. Τονίζει τη σημασία που έχουν το κοινό τους υπόβαθρο και τα ταξίδια ζωής που συμβάλλουν τόσο στη χώρα υποδοχής όσο και στην Ελλάδα.

Δηλώσεις συμμετοχής εδώ

Για τους υποψήφιους παρουσιαστές, η πρόσκληση υποβολής ομιλιών είναι πλέον ανοιχτή. Τα άτομα που ενδιαφέρονται να μιλήσουν στο συνέδριο ενθαρρύνονται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν την περίληψη έως τις 31 Ιανουαρίου 2024. Φόρμα υποβολής Ομιλίας εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου ή επικοινωνήστε στο ακόλουθοι email: info@fftn.org.au

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Δίκτυο Πνευματικής Τροφής Ελληνίδων Αυστραλίας στηρίζει η βραβευμένη ομογενής ερευνήτρια Βάσω Αποστολοπούλου.

Σχετικά με την Food For Thought Network Inc. (FFTN):

Το FFTN είναι το κορυφαίο Δίκτυο Γυναικών της Ελληνικής Αυστραλίας, αφιερωμένο στην ευαισθητοποίηση σχετικά με τα εμπόδια και τους παράγοντες για την ανάπτυξη των γυναικών. Ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός που διευθύνεται αποκλειστικά από εθελοντές, το FFTN προσπαθεί να εμπνεύσει θετικές αλλαγές σε άτομα και κοινότητες, συνδέοντας διαφορετικές γενιές, επαγγέλματα και πολιτισμούς.

Πηγή:ertnews.gr