Γενική Συνέλευση στην Ομοσπονδία Φιλαδέλφειας

ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ. Την πρώτη Γενική Συνέλευση για την περίοδο 2023-2024 θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Φιλαδέλφειας και Μείζονος Ντέλαγουερ, προκειμένου να δρομολογηθούν απαραίτητες αποφάσεις για λειτουργικά και άλλα βασικά ζητήματα του οργανισμού.

Ειδικότερα, στην επιστολή προς τα μέλη και τους αντιπροσώπους, την οποία υπογράφει η πρόεδρος Γεωργία Χλέτσου, γνωστοποιείται πως οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης θα λάβουν χώρα την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 7:00 το απόγευμα, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου (256 S. 8th Street, Philadelphia PA). Τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν, μεταξύ άλλων, αφορούν την έναρξη της προετοιμασίας και τις ημερομηνίες για τους εορτασμούς της επετείου της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, ενώ ενθαρρύνονται όλοι οι Σύλλογοι να προσκομίσουν ενημερωτικά φυλλάδια για τις προσεχείς εκδηλώσεις τους, προκειμένου να προωθηθούν από πλευράς της Ομοσπονδίας.

Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι η Ομοσπονδία θα έχει διαθέσιμα εισιτήρια προς πώληση για τον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον και την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, που θα πραγματοποιηθεί στην Φιλαδέλφεια στις 4 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η Γεωργία Χλέτσου, αμέσως μετά την παρέλαση του 2023, η οποία θεωρείται από τις πλέον επιτυχημένες των τελευταίων ετών, είχε προαναγγείλει πως η ημερομηνία που είχε ήδη κλειστεί και αποφασιστεί για το 2024 είναι η Κυριακή 7 Απριλίου.

Πηγή:ekirikkas.com