ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ο Μλαντένοβιτς στην Αθήνα: “Ξέρω ήδη τα πάντα για την ομάδα από τους Καρλίτος και Βέρμπιτς”

Η μεταμεσονύχτια άφιξη του διεθνούς Σέρβου μπακ, Φιλίπ Μλαντένοβιτς με ταξίδι… αστραπή στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα 2 χρόνια. Το SPORT24 ήταν εκεί.

“Πάτησε” Αθήνα ο Φιλίπ Μλαντένοβιτς λίγο μετά τις 3:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/6), προκειμένου να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια και να γίνει το δεύτερο θερινό απόκτημα των “πράσινων” μετά τον Ζέκα Ροντρίγκες.

Ο 31χρονος διεθνής Σέρβος αριστερός μπακ έφτασε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με πτήση από το Βελιγράδι σε ένα ταξίδι… αστραπή, προκειμένου να ολοκληρώσει τις τελευταίες διαδικασίες της μετακίνησής του στο “τριφύλλι”.

Κι αυτό διότι έχει ένα αρκετά συμπιεσμένο πρόγραμμα, καθότι νωρίς το πρωί θα πρέπει να περάσει ιατρικά τεστ, ακολούθως να υπογράψει το νέο διετές συμβόλαιό του στα γραφεία της “πράσινης” ΠΑΕ και να επιστρέψει το απόγευμα της Δευτέρας (12/6) πίσω στο Βελιγράδι για να ενσωματωθεί στο καμπ της εθνικής Σερβίας ενόψει των προσεχών αγώνων της με την Ιορδανία (16/6, φιλικό στη Βιέννη) και τη Βουλγαρία (20/6, προκριματικός στο Ράζγκραντ για το Euro2024).

“Αισθάνομαι πολύ καλά, αλλά ήρθα εδώ να περάσω από ιατρικά τεστ και μέχρι να τελειώσουν όλα δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερα” τόνισε αρχικά ο μετρημένος στα λόγια του Σέρβος μπακ, ο οποίος πάντως δεν αρνήθηκε να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου, παρά το προχωρημένο της ώρας.

Ο 31χρονος άσος πάντως, υπογράμμισε ακολούθως πως είναι ήδη απόλυτα ενήμερος για όλα όσα αφορούν τον Παναθηναϊκό, έχοντας μιλήσει τόσο με τον πρώην “πράσινο” κι συμπαίκτη του στην Λέγκια, Καρλίτος Λόπεθ, όσο και με τον Βέρμπιτς: “Μίλησα με τον Καρλίτος, αλλά και με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς και γνωρίζω τα πάντα, όλα όσα ήθελα να ξέρω για το κλαμπ”.

Ο Μλαντένοβιτς, που θα μείνει και τυπικά ελεύθερος στο τέλος του μήνα απ’ τη Λέγκια Βαρσοβίας έπειτα από μία τριετία στον πολωνικό σύλλογο (με απολογισμό ένα πρωτάθλημα κι ένα Κύπελλο), θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών, με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τις 420.000 ευρώ, δίχως τα μπόνους στόχων και συμμετοχών.

Πηγή: sport24.gr