Από την μουσική εκδήλωση της HJ-10 Pericles AHEPA HELLAS στην Τεχνόπολη

Στιγμιότυπο από την μοναδική ερμηνεία από τον Ιερέα της Ι. Α. Αθηνών π. Ζαφείρη Κουτελιέρη τραγούδια από τον Επιτάφιο – Επιφάνεια του Μίκυ Θεοδωράκη.
Αθήνα.– Μία υπέροχη μουσική βραδιά αγάπης και κατάνυξης απολαύσαμε χθες βράδυ (Πέμπτη 6 Απριλίου) στο Αμφιθέατρο “Μιλτιάδης Έβερτ”, Τεχνόπολη από το τμήμα HJ-10 Pericles AHEPA HELLAS με τα έσοδα της βραδιάς να προορίζονται να καλύψουν βασικές ανάγκες των ωφελούμενων του Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων
Στην εκδήλωση την οποία προλόγισε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Angelos Syrigos απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννη και την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρος Δ. Συμβουλίου Ελευθέριος Σκιαδάς, απολαύσαμε σε μία μοναδική ερμηνεία από τον Ιερέα της Ι. Α. Αθηνών π. Ζαφείρη Κουτελιέρη τραγούδια από τον Επιτάφιο – Επιφάνεια του Μίκυ Θεοδωράκη.
Είναι σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν πράξη την αλληλεγγύη, που πιστεύουν ότι όλοι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόκληση όσο μεγάλη όσο δύσκολη και εαν είναι!
Ως μέλος του Δ.Σ. του Κ.Υ.Α.Δ.Α. Vardis Goniotakis-korderas ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά αγάπης!

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος και δίπλα του ο Βαρδής Γωνιωτάκης- Κορδεράς.

Ο Πρόεδρος του τμήματος HJ-10 Pericles AHEPA HELLAS Βαρδής Γωνιωτάκης – Κορδεράς στο βήμα.

O Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος, με μέλη των ΑΗΕΡΑΝ’S.